Wat is Microkrediet

Wat is Microkrediet

Een Microkrediet is een zakelijke lening van maximaal $ 50.000 voor startende en bestaande ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Ondernemen vraagt doorgaans om investeringen. Je moet producten in voorraad nemen, een pand huren of machines aanschaffen. Ondernemers ondervinden echter steeds vaker problemen bij het afsluiten van een zakelijke lening.

Een Microkrediet tot $ 50.000 bij Qredits kan uitkomst bieden!

  • We geven je de financiële ruimte om je dromen te verwezenlijken;
  • We geven individueel advies op maat;
  • We komen bij je thuis om je aanvraag te beoordelen;
  • We gaan uit van een positieve benadering: we kijken liever naar de toekomst dan naar het verleden.

 
Qredits hanteert een voorzichtig beleid in het verstrekken van financiering voor werkkapitaal. Wij kijken met name naar jouw liquiditeitsontwikkeling en of onze middellange lening een oplossing kan bieden voor jouw kredietbehoefte.

Voor wie is Microkrediet

Kernwaarden van Qredits

Verbinden

Qredits gelooft dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan een actief netwerk van bedrijven, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen. En verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

Bij Qredits staan de ondernemer en zijn of haar plan centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten. We komen bij de klant thuis en kijken samen naar de plannen en mogelijkheden. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Qredits wil een bijdrage geven aan de maatschappij. Ons doel is het toegankelijk maken van ondernemerschap. Daarbij zijn we een stichting zonder winstoogmerk. Qredits wil mensen helpen bij het realiseren van hun passie én indien nodig een tweede kans bieden.

Zakelijk

Qredits richt zich op ondernemers met realistische ondernemingsplannen of die dit nastreven. We zijn nuchter en zakelijk. De dienstverlening is gericht op het voortbestaan van de ondernemer. We hebben een levensvatbaar business-model dat leunt op het succes van onze klanten.

Wat is Microkrediet